ایرانیان جهان

آخرين مطالب

افزایش حضور و تاثیرگذاری راست‌های افراطی در پارلمان اروپا اروپا

افزایش حضور و تاثیرگذاری راست‌های افراطی در پارلمان اروپا
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - درحالیکه پارلمان اروپا یک دوره پنج ساله جدید خود را آغاز می‌کند، توجه به مساله افزایش حضور گروه‌های راست افراطی سیاسی و افزایش نفوذ آنها در سیاستگذاری‌های اتحادیه اروپا پرسش برانگیز شده است.
به گزارش ایسنا، حضور گروه‌ها و احزاب راست افراطی در پارلمان تازه منتخب اروپا که همین چند روز پیش در شهر استراسبورگ فرانسه برای اولین جلسه عمومی خود پس از انتخابات 6 و 9 ژوئن تشکیل شد، به شدت توجهات را به خود جلب کرده است.
به نقل از خبرگزاری آناتولی، این گروه‌ها اگرچه پراکنده هستند، اما بیشترین کرسی‌ها را در پارلمان اروپا با 720 کرسی به دست آورده‌اند.
یکی از گروه‌های راست افراطی جدید «اروپای ملت‌های مستقل» است که ریاست آن را «آلترناتیوی برای آلمان» برعهده دارد و توانست در انتخابات 1 سپتامبر در آلمان 25 کرسی کسب کند.
حزب دیگر «میهن پرستان برای اروپا»‌ به رهبری حزب «فیدس» ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان است که کنترل 84 کرسی را در اختیار دارد.
ظهور راست افراطی که در انتخابات در کشورهای مختلف اروپایی توانسته کرسی‌های قابل ملاحظه‌ای به دست بیاورد، اکنون چشم انداز سیاسی اروپا را شکل می‌دهد. تحلیلگران این سوال را مطرح می‌کنند که آیا این احزاب که مخالف ادغام اروپایی هستند، اتحادیه اروپا را به سمت تجزیه سوق خواهند داد یا خیر.
اختلاف نظر در میان راست‌های افراطی
با وجود افزایش رو به رشد گروه‌ها و احزاب راست افراطی، کارشناسان علوم سیاسی معتقدند که راست افراطی در پارلمان اروپا از تبدیل شدن به یک نیروی متحد خیلی دور است.
«ژروم یامین»، استاد علوم ساسی در دانشگاه بلژیکی «لی‌یژ» گفت: «راست افراطی هنوز دستورکار ملی و اختلافات ایدئولوژیک خود را به درستی ندارد و اختلافاتی در بین آنها هست. پارلمان رادیکالی اتحادیه اروپا اصلا یک خانواده سیاسی هژمونیک نیست.»
وی خاطرنشان کرد، اگرچه این احزاب در ظاهر از «اروپا» صحبت می‌کنند، اما همچنان تحت تاثیر مسائل ملی خود هستند و ادامه داد: «به عنوان مثال، جناح راست فرانسه به دلیل تفاوت‌هایی که بیشتر ملی و منطقه‌ای هستند تا اعتقادی، نگرانی‌های مشابهی با راست‌های اسپانیایی در پارلمان اروپا ندارند. اختلافات ایدئولوژیک برای خودشان نقش دارند.»
«پیتر هفله»، مدیر سیاستگذاری مرکز مطالعات اروپایی Wilfried Martens نیز گفت، راست افراطی در پارلمان اروپا به 3 گروه تقسیم شده که شامل میانه رو تا تندرو هستند.
وی افزود: «آنها در حال حاضر دستورکار مشترکی ندارند. برخی خواهان ماندن در اتحادیه اروپا و در عین حال، خواستار یکسری اصلاحات هستند و برخی دیگر خواهان حذف اتحادیه اروپا هستند. سیاست‌های اقتصادی آنها نیز متفاوت است. برخی حمایت گرا هستند، در حالی که برخی دیگر بیشتر بازار محور هستند. در حال حاضر هیچ عامل وحدت‌بخشی وجود ندارد.»
وی ادامه داد: «اگر به سیاست‌های اقتصادی نگاه کنید، برخی بسیار حمایت‌گرا هستند. برخی دیگر بیشتر بازارگرا هستند. بنابراین در حال حاضر، من هیچ نیروی متحد کننده‌ای را نمی‌بینم که آنها را گرد هم آورد اما با وجود این اختلافات، راست افراطی ممکن است بر مسائلی مانند مهاجرت تاثیر بگذارد، اما بعید است که سیاست خارجی اتحادیه اروپا مانند حمایت از اوکراین را تغییر دهد.»
تاثیر بالقوه بر سیاستگذاری‌های اتحادیه اروپا
«دنیل کیندرمن»، دانشیار دپارتمان علوم سیاسی و روابط بین‌الملل و مدیر مطالعات اروپایی در دانشگاه دلاور آمریکا، خاطرنشان کرد که گروه‌های راست افراطی هنوز به اندازه کافی کرسی ندارند تا تاثیر قابل توجهی بر قوانین اتحادیه اروپا بگذارند.
وی افزود: « در حال حاضر، نمایندگان راست افراطی پارلمان اروپا حتی اگر همگی با هم رای هم بدهند، برای اعمال نفوذ بیشتر بر قوانین اتحادیه اروپا رای کافی ندارند. اما اگر آنها بتوانند متحدانی پیدا کنند، این وضعیت تغییر می‌کند و ممکن است گاهی اوقات در مورد راست میانه یا حتی برخی از احزاب چپ پوپولیست صدق کند. در هر صورت، آنها می‌توانند فشار فزاینده‌ای اعمال کنند.»
این تحلیلگر ادامه داد: «اگر راست افراطی کنترل دولت‌های ملی بیشتری را در اتحادیه اروپا به دست بیاورد، می‌تواند نقش مهمتری در تاثیرگذاری در اتحادیه اروپا ایفا و اختلافاتش را در داخل اتحادیه حل و فصل کند.»
«اولیویرو آنجلی» از دانشگاه فنی درسدن در آلمان انتظار دارد که گروه محافظه‌کاران و اصلاح‌طلبان اروپایی (ECR) نسبت به گروه راست افراطی میهن پرستان برای اروپا و اروپای کشورهای مستقل تاثیر مستقیم بیشتری بر سیاستگذاری اتحادیه اروپا داشته باشد.
وی ادامه داد، نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در نوامبر می‌تواند بر استراتژی‌های راست‌های افراطی در اروپا اثر بگذارد.
موضع راست افراطی درباره رژیم صهیونیستی
« دیوید کرونین»، روزنامه‌نگار و نویسنده ایرلندی مشاهده کرد که علیرغم سایر تفاوت‌های ایدئولوژیک، به نظر می‌رسد که راست افراطی در سراسر اروپا درباره مساله رژیم صهیونیستی موضع متحدی دارد.
وی ادامه داد: «نژادپرستی و بیگانه هراسی نیز در مرکزیت سیاست‌های راست افراطی است. لابی طرفدار اسراییل در بروکسل تمایلی به همکاری با جناح راست افراطی نداشت، یا حداقل اینطور به نظر می‌رسید اما این لابی در چند وقت اخیر بی میلی خود را کنار گذاشته است. دولت کنونی اسرائیل آشکارا خشن ترین و نژادپرستانه ترین موضع را دارد. هیچکس نباید تعجب کند که با نژادپرستان خشن راست افراطی اروپا دوست شده است.»
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1206338/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

همکاری ایران و افغانستان در زمینه ورزش

مقام سنای روسیه: ترامپ به دنبال پایان جنگ اوکراین است

تغییر معادلات در جنوب آسیا/ هراس آمریکا از زرادخانه پاکستان؛ اردوگاه هسته‌ای جدید علیه هند فعال شد

ادعای جدید آمریکا درباره خسارت حمله اسرائیل به ایران

مانور تبلیغی رسانه‌های خارجی با طرح فشار حداکثری ترامپ علیه ایران تشدید شد

پنج دلیل عضو رسانه ای دفتر رهبری برای نفی مذاکره ایران و امریکا/ نه مذاکرات برجام موفق بود و نه گفتگو در باره گروگان‌های لانه جاسوسی

روزنامه اصولگرا: مهدی کوچک زاده قبلا به رئیسی هم توهین کرد و موضع او در مورد مذاکره را غلتیدن به بغل امریکا دانست

روزنامه هم میهن: بخش زیادی از بودجه دولت خرج نهادهای خارج از حیطه دولت می‌شود که تحت مدیریت تندروهاست

پزشکیان: توطئه علیه ترامپ، دشمنی با ایران است

حمله تند کیهان به پزشکیان بدلیل طرح مذاکره با آمریکا: غیرت ندارند!

بازداشت رئیس جمهور معزول کره جنوبی/ یون: تحقیقات دادستانی را به رسمیت نمی‌شناسم

پروژه‌های شهری اصفهان با توزیع عادلانه منابع اجرایی می‌شود

شغل پسر شهید چمران چیست؟

نفت و نابرابری در رژیم پهلوی؛ ثروتی که به عدالت نرسید

فروش سوخت گران به هواپیماهای ایرانی

مذاکرات آتش‌بس در غزه وارد مرحله نهایی شده است

گل تاریخی مهاجم پرسپولیس در لس آنجلس/ خداحافظی ناخواسته کاپیتان استقلال با تیم ملی

امکان استقرار تسلیحات هسته‌ای در گرینلند از سوی آمریکا

بیانیه اخیر اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج‌فارس فاقد وجاهت و مشروعیت است

آمریکا کوبا را از فهرست «کشورهای حامی تروریسم» حذف می‌کند

شکست های سریالی آمریکا – آفتاب نو

گفت‌وگوی روسای جمهور آمریکا و مصر درباره توافق آتش‌بس در غزه

کوبا از فهرست کشورهای حامی تروریسم حذف می‌شود

27 اُمین سالروز منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس؛ تجدید پیمان برای دستیابی به چشم انداز ترسیمی

آیا چین در جنگ تجاری با آمریکا شکست می‌خورد؟

مقاصد جدید پرواز های اروپایی اعلام شد

گفتگوی بایدن و السیسی درباره توافق آتش بس در غزه

سوختن آرمان‌های طبقه متوسط آمریکایی در آتش

عراقچی: با دولت آمریکا در خصوص هسته‌ای مذاکره نمی‌کنیم تا به برجام بازگردند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

توسعه روابط اقتصادی با روسیه با توجه به شرایط منطقه بسیار مهم است

ادعای سی‌بی‌اس: حماس و اسرائیل بر سر پیش‌نویس توافق آتش‌بس به توافق رسیدند

حماس و اسرائیل بر سر پیش‌نویس توافق آتش‌بس در غزه موافقت کردند

گفت‌و‌گو با حقوقدان آمریکایی که با امام در نوفل لوشاتو دیدار کرد؛ آیت الله خمینی نگران بازگشت شاه بود/کارتر تا آخرین لحظه از شاه حمایت کرد/ ناتو می‌خواست ورود کند/ بختیار در باغ نبود!

ادعای سی‌بی‌اس: حماس و اسرائیل بر سر پیش‌نویس آتش‌بس به توافق رسیدند

ایلان ماسک تیک‌تاک را می‌خرد؟

فعالیت مرز مهران از سر گرفته شد

درخواست فعالان اقتصادی از دولت ؛ التیام زخم‌های تجارت

لاوروف: اعراب خواستار حضور ایران و روسیه در مذاکرات سوریه هستند

عراقچی: وزارت‌خارجه در مذاکرات آنچه که تصمیم نظام است را اجرایی می‌کند/ فضای پیرامون تصمیم گیری درباره FATF را دو قطبی نکنیم/ هنوز از دولت جدید آمریکا، حرفی درباره مذاکرات نشنیده‌ایم/ فرمول برجام همچنان معتبر است

نفوذ لابی‌های صهیونیستی در انگلیس و آمریکا

سالیوان: دوره برتری آمریکا به پایان رسیده

پشت پرده هم صدایی امارات و ترامپ؛ رونمایی از اهرم تازه آمریکا بیخ گوش عربستان/ اسرائیل قربانی جاه‌طلبی‌های واشنگتن خواهد شد؟

رسانه صهیونیستی: ارتش شروع به انجام مقدمات لازم برای عقب‌نشینی تدریجی از نوار غزه کرده است

ادعای سی بی اس: حماس و اسرائیل بر سر پیش‌نویس توافق آتش‌بس در غزه موافقت کردند

واکاوی سیاست های حمایتی بخش صنعت/ جهت‌گیری های سیاست‌های کلان اقتصادی برای توسعه صنعتی چیست؟

واکاوی سیاست‌های حمایتی بخش صنعت/ جهت‌گیری‌های سیاست‌های کلان اقتصادی برای توسعه صنعتی چیست؟

با دولت آمریکا در خصوص هسته‌ای مذاکره نمی‌کنیم تا به برجام بازگردد

پشت پرده پاسخ منفی هرنان کرسپو به پیشنهاد پرسپولیس!

عراقچی: اروپا باید درباره نسل‌کشی در غزه توضیح دهد

اروپا باید درباره نسل‌کشی رژیم غاصب صهیونیستی در غزه توضیح دهد