محافل عبری: اسرائیل قدرت تاثیر بر توان نظامی یمن را ندارد
ایالات متحده آمریکا
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - محافل رژیم صهیونیستی با اشاره به شکافهای عمیق تشکیلات پدافندی این رژیم و ناتوانی در مقابله با موشکهای یمن، اعلام کردند که اسرائیل نتوانسته قدرت نظامی یمن را از بین ببرد و کشورهای عربی هم جرات حضور در ائتلاف آمریکا ضد یمن را ندارند. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، در ادامه انتقادات محافل صهیونیستی از ناتوانی این رژیم در مقابله با حملات یمن، رسانههای عبری طی روزهای گذشته عمده اخبار و گزارشهای خود را به بحث تشدید حملات موشکی یمن اختصاص داده و به ضعفهای جدی در سامانههای پدافندی ارتش اسرائیل اشاره کردند.
موشکهای یمن از ایلات به تلآویو رسید
سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی روز گذشته اعلام کرد که میلیونها نفر برای سومین بار در یک هفته به دلیل حمله موشکی یمن، به پناهگاه فرار کردند.
«نیر دووری» خبرنگار امور نظامی شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی در این راستا گفت: آخرین موشکی که از سمت یمن شلیک شد و به هدف خود اصابت کرد، به دلیل تغییراتی که در کلاهک انفجاری آن ایجاد شده بود و مجهز به موتور راکتی بود، توانست به لایههای پدافندی ارتش اسرائیل نفوذ کند و سامانههای اسرائیلی نتوانستند موشک یمن را رهگیری کنند.
این خبرنگار صهیونیست افزود: تغییراتی که یمنیها در موشکهای خود ایجاد کردهاند منجر به افزایش برد این موشکها شده است.
«تزویکا هایموویچ» فرمانده سابق تشکیلات پدافندی رژیم صهیونیستی هم به نوبه خود در این زمینه اظهار داشت: تحولات اخیر نشان میدهد، یمنیها بعد از اینکه حملات خود را اغلب محدود به ایلات کرده بودند، اکنون قادرند مناطقی را در مرکز اسرائیل (فلسطین اشغالی) هدف قرار دهند.
وی افزود: اصلاحات فنی در موشکهای یمنیها موجب افزایش خطر آنها و ایجاد چالشهای جدیدی برای پدافند اسرائیل میشود.
«ران کوخاو» از دیگر فرماندهان سابق تشکیلات پدافندی ارتش رژیم صهیونیستی در گفتگو با شبکه 13 تلویزیون این رژیم اعلام کرد: شکستهای اخیر اسرائیل در رهگیری موشکهای یمن اغلب به دلیل نقصهای تشکیلات پدافندی اسرائیل و شکست مستمر آن در عملیاتهای رهگیری است.
«رونن مانلس» سخنگوی سابق ارتش رژیم صهیونیستی هم به نوبه خود در این زمینه گفت: حملات یمنیها تهدیدی روزانه برای مناطق وسیعی از اسرائیل (فلسطین اشغالی) است؛ جایی که هزاران نفر هر روز مجبورند به پناهگاه فرار کنند.
وی تاکید کرد: اینکه اسرائیل، یمن را عنوان یک هدف راهبردی در میان اهداف جنگ اعلام نکرده، یک اشتباه است و بازدارندگی اسرائیل هنوز به نتایج مطلوب خود نرسیده است.
«مایکل میلشتاین» رئیس انجمن مطالعات دانشگاه تل آویو گفت که مقابله با یمنیها مستلزم تغییر اساسی در استراتژی اسرائیل است. تمرکز اسرائیل باید روی هدف قرار دادن رهبران انصارالله باشد، اما واقعیت این است که اسرائیلیها اطلاعات زیادی از مقامات یمنی ندارند.
حملات اسرائیل تاثیری بر قدرت نظامی یمن ندارد
از سوی دیگر، روزنامه عبری هاآرتص در مقالهای به قلم «تسوی برئیل»، این سوال را مطرح کرد که حملات اسرائیل به بندر الحدیده و سایر مناطق یمن، تا چه حدی بر قدرت نظامی این کشور تاثیر خواهد گذاشت و سبب عقب نشینی یمنیها از حملات موشکی و پهپادی علیه اسرائیل میشود.
این نویسنده صهیونیست افزود: زمانی که اسرائیل بندر الحدیده را در یمن هدف قرار داد، هیچ آسیبی به زیرساختهای نظامی یمن نرسید و محدوده عملیاتهای اسرائیل در یمن کم است. واقعیت آن است که نقشههای اطلاعاتی اسرائیل در مورد یمن واضح نیست و ساختار سنگین نظامی صنعا موجب میشود اسرائیل در تقابل با یمن دچار مشکل شود.
کشورهای عربی جرات پیوستن به ائتلاف آمریکا ضد یمن را ندارند
در ادامه این مقاله آمده است: اسرائیل نه تنها منافع و سیاستهای آمریکا، بلکه باید منافع عربستان، امارات و مصر را هم در قبال یمن در نظر بگیرد. این کشورهای عربی با وجود آسیبهای اقتصادی که یمن در دوره جنگ به آنها وارد کرده بود، اما در زمان کنونی حاضر نشدند به ائتلاف آمریکا ضد یمن بپیوندند. این کشورها میترسند که یمن آنها را در لیست اهداف خود قرار دهد و آسیبهای جدی به زیرساختهای اقتصادی حیاتی آنها به ویژه تاسیسات نفتی وارد کند؛ همانند کاری که در سال 2019 انجام داد و آسیب فراوانی به تاسیسات آرامکو عربستان سعودی وارد شد. باید توجه داشته باشیم که عربستان در حال حاضر برای میزبانی جام جهانی فوتبال سال 2034 آماده میشود و بنابراین خواستار بازگشت به تنشها با یمن نیست و همچنین نمیخواهد که تنشی در منطقه وجود داشته باشد.
نویسنده روزنامه هاآرتص خاطرنشان کرد: در نتیجه، اسرائیل که شریک ائتلاف نظامی آمریکا در دریای سرخ علیه یمن است و به شکل قابل توجهی به نیروهای آمریکایی و انگلیسی در حمله به اهداف یمن تکیه دارد، مجبور است خطوط قرمزی که کشورهای منطقه در قبال یمن دارند را هم در نظر بگیرد. در این میان به نظر نمیرسد که بازگشت دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا به کاخ سفید، شرایط اسرائیل را در قبال یمن بهتر کند.
در این مقاله تاکید شده است که ترامپ در دوره جنگ یمن، سعودیها را مجبور به آغاز مذاکرات با صنعا کرد و صراحتاً گفت که جنگ در یمن، نه با سلاح، بلکه بر سر میز مذاکره پایان مییابد.
در شرایطی که انتقادات محافل عبری از کابینه و ارتش صهیونیستی به دلیل ناتوانی در مقابله با موشکهای یمن هر روز بیشتر میشود، «آوی اشکنازی» خبرنگار امور نظامی روزنامه معاریو هم در این راستا اعلام کرد که یمن بیش از یک سال است که اقتصاد اسرائیل را به شکل شدیدی تحت تاثیر قرار داده و اسرائیل، خودش را قادر به رویارویی با چالشهای یمن نمیبیند و در مقابله با آنها ناکام مانده است.
وی با انتقاد از ارتش صهیونیستی به خاطر بیتوجهی به خطرات جبهه یمن، تاکید کرد: نیروها و سرویسهای اطلاعاتی اسرائیل در پاسخ به تهدیدها از جبهه یمن بسیار سست و کُند عمل کردند و در حال حاضر بعد از اینکه کار از کار گذشته، به دنبال جمع آوری اطلاعات از انصارالله هستند.
شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد: ارزیابیهای ارتش اسرائیل این است که صنعا حملات خود را به اسرائیل افزایش خواهد داد.
گزارش صهیونیستها از حمله موشکی جدید یمن به فلسطین اشغالیانصار الله از عربستان خواست پیام یمن را به آمریکا برساندارتش یمن حمله موشکی به تلآویو را تأیید کرد انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1306089/