ایرانیان جهان

آخرين مطالب

آتش‌‌‌بازی مرد میلیاردر خواندنی ها

آتش‌‌‌بازی مرد میلیاردر
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - دنیای اقتصاد /متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
سخنرانی ایلان ماسک در دفتر بیضی نشان داد که چرا او دشمنی خطرناک برای دولت فدرال است و چرا دونالد ترامپ، رئیس‌‌‌جمهوری ایالات متحده با واگذاری این همه قدرت به او با آتش بازی می‌کند.
به گزارش سی‌‌‌ان‌‌‌ان، بعد از‌ظهر سه‌‌‌شنبه، ماسک در حالی در کنار میز ترامپ در دفتر بیضی‌شکل سخنرانی می‌‌‌کرد که پرتره جورج واشنگتن به عملکرد آنها خیره مانده بود. تصویری که از کاخ سفید منتشر شد، نشان می‌‌‌داد که ماسک با کلاه مخصوص «ماگا» (مخفف شعار ترامپ) و کتی سیاه که گهگاه پسرش بر شانه‌‌‌اش هم می‌‌‌نشیند در حال سخنرانی است و در پشت آنها از پنجره برف در حال باریدن است. این زوج قوی‌‌‌ترین دفاع خود را از عملیات برای پاکسازی دولت فدرال انجام دادند که خدمات اولیه و تحقیقات پزشکی را به خطر انداخته و بزرگ‌ترین ماموریت کمک‌‌‌های خارجی جهان را که تاکنون میلیون‌‌‌ها نفر را نجات داده است، خنثی می‌کند. ادعاهای ماسک مبنی بر سوء‌‌‌استفاده از هزینه‌‌‌ها و برنامه‌های بیهوده احتمالا مورد استقبال میلیون‌‌‌ها آمریکایی قرار گرفته است که باتلاق واشنگتن را با سوء‌‌‌ظن عمیق می‌‌‌نگرند و از هجوم ترامپ به دولت فدرال تحت رهبری او استقبال می‌کنند. اما نمایش روز سه‌‌‌شنبه چیزی بیش از تلاشی برای از بین بردن تشویش سیاسی فزاینده در مورد وزارت کارآمدی دولت ترامپ به رهبری ماسک بود. این تصویری غیرقابل انکار بود که قدرت واقعی در واشنگتن نه در اختیار کنگره یا دادگاه‌‌‌ها، بلکه جایی در ترکیبی غنی از منیت‌‌‌ها بین قدرتمندترین مرد جهان و ثروتمندترین فرد جهان است. این نمایش همچنین نمایش آشکاری از اتحاد بین ترامپ و ماسک بود، در میان حدس و گمان‌‌‌های مداوم در مورد تحمل رئیس‌‌‌جمهوری که خودش به دنبال جلب توجه است و ماسک ممکن است این فرصت را از او بگیرد.
ترامپ روز سه‌‌‌شنبه پشت میز خودش محکم و ساکت نشسته بود تا این‌گونه پاسخ جلد مجله تایم را بدهد. مجله تایم در شماره اخیر خود عکسی از ماسک کشیده بود که پشت میز ترامپ نشسته است. اما در تصویری که کاخ سفید منتشر کرد، ترامپ پشت میزش بود و ماسک در کنار او در حال سخنرانی بود. با این حال فیلم منتشر‌شده نشان می‌‌‌داد که ترامپ در چند جا از سخنان مالک شبکه اجتماعی ایکس ناراحت شده است.
در حالی که ماسک بر اتاقی تسلط داشت که برای دموکراسی آمریکایی مقدس است، احساس مصونیتش از عدم‌مجازات به خاطر کارهایش، چشمگیر بود. در واقع او تنها کسی است که کنگره نه او را انتخاب و نه تاییدش کرده و ممکن است قانون اساسی را زیر پا بگذرد. این یک تصویر واضح از این ضرب‌‌‌المثل است که پول زیاد، قدرت هم می‌‌‌آورد. در نمایش سه‌‌‌شنبه، ماسک برای ترامپ احترام زیادی قائل بود و به نظر می‌رسد که آنها از همراهی یکدیگر لذت می‌برند. اما به نظر کارشناسان ثروت ماسک با پلتفرم شبکه اجتماعی‌‌‌اش ایکس، با دقت و ظرافت رئیس‌‌‌جمهور را اداره می‌کند. این همگرایی قابل‌توجه بین ماسک و ترامپ در حالی رخ می‌دهد که انتقادات زیادی علیه پسران ماسک در وزارت کارآمدی مطرح شده است. پسرانی که به ادارات فدرال فرستاده شدند قبلا چند آژانس از جمله آژانس توسعه بین‌المللی ایالات متحده و دفتر حمایت مالی از مصرف‌کننده را تعطیل کرده‌‌‌اند و الان چشم به طعمه‌‌‌های بزرگ‌تر دوخته‌‌‌اند.
اقدامات آنها موجب شده است که چندین پرونده قضایی باز شود. اما برخی اظهارات مقامات ارشد، از جمله جی‌‌‌دی ونس، معاون رئیس‌‌‌جمهور، این نگرانی را برانگیخته که کاخ سفید ممکن است این احکام را نادیده بگیرد و همین موجب به‌‌‌وجود آمدن بحران قانون اساسی در آمریکا خواهد شد. ماسک اقدامات خود را این‌گونه توضیح می‌دهد که در بررسی‌‌‌هایش از وزارت خزانه‌‌‌داری متوجه روش‌های حسابداری نامناسب شده است و از رویکردهای اشتباهی که در قلب دولت وجود دارد انتقاد می‌کند و این ادعا را دارد که وی برای نجات دموکراسی مبارزه می‌کند، نه برای از بین بردن آن. به‌‌‌رغم انتقاداتی که از ماسک چه در خارج (متهم به دخالت در انتخابات اروپا بوده)، چه در داخل آمریکا مطرح بوده؛ ترامپ از او حمایت و مسیر را برای وی هموار می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1363569/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معامله اوکراین با کرملین/ روز تاریک اروپا رقم خورد

جزئیات تازه از تماس تلفنی 90 دقیقه‌ای ترامپ و پوتین

طرح ترامپ درباره نوار غزه بیشتر شبیه یک شوخی است

دادستان کل دیوان کیفری بین‌المللی تحریم شد

برخورد ناو هواپیمابر آمریکا با کشتی تجاری در نزدیکی مصر

وزیر دفاع آمریکا: به روسیه امتیاز ندادیم، فقط واقع‌گرا هستیم

دولت آمریکا دادستان ارشد دیوان لاهه را تحریم کرد

بازداشت 14 هزار مهاجر در سه هفته؛ ماجرا چیست؟

ترامپ اوکراین را فروخت

برخورد ناو هواپیمابر آمریکایی با کشتی باری در دریای مدیترانه

برخورد ناو آمریکایی با یک کشتی تجاری در مدیترانه

خشونت علیه زنان چگونه کنترل می‌شود؟

تنها راه خروج فوتبال ایران از بن‌بست

ایران با بلوف‌های ترامپ چه می‌کند؟

چرخش مصرف مواد مخدر از سنتی به صنعتی

تصاویری دیگر از اعتراضات و تجمع مردم لبنان در بیروت در پی لغو پروازها

تصاویری دیگر از اعتراض‌ها به لغو مجوز پرواز تهران - بیروت؛ معترضان خیابان‌ها را بستند

یمن: برای پاسخ به تهدیدات ترامپ علیه غزه، در آماده‌باش‌ کامل هستیم

ماکرون: فرانسه برای مبارزه علیه داعش در سوریه آماده است

درخواست 145 عضو کنگره آمریکا از ترامپ در مورد غزه

مقام دولت ترامپ: 14 هزار مهاجر را دستگیر کرده‌ایم

ویدیوی پربازدید از عکس‌العمل کودک خردسال غزه‌ای

اکونومیست: اوکراین می‌ترسد آمریکا رهایش کند

اظهارات جنجالی ترامپ: اوکراین نمی‌تواند به مرزهای سال 2014 باز گردد

ترمز بریدن کرایه تاکسی‌های اینترنتی در روزهای برفی و بارانی!

4 شگرد خطرناک اتباع خارجی برای خرید ملک در ایران!

نوبخت برای کنترل قیمت دلار به پزشکیان راهکار داد

نقش آفرینی اصناف و بازاریان استان اردبیل در تحقق شعار سال

ترامپ مهمان ضیافت اقتصادی عربستان در قلب آمریکا/ روابط ریاض و واشنگتن ترمیم می‌شود؟

ترامپ مهمان ضیافت اقتصادی عربستان در قلب آمریکا/ آغاز بده بستان ساکن کاخ سفید و بن سلمان؟

گزارش زنده بازی العین مقابل الاتحاد کلبا لیگ خلیج عرب + خلاصه ویدیو

یک اقیانوس جدید در حال شکل گرفتن بر روی کره‌زمین است!

اکونومیست: برتری نظامی آمریکا در خطر است

روایت خبرنگار SNNTV از تلاش آمریکا برای ایجاد خلل در مراسم تشییع سید مقاومت

تحریم دادستان کل دیوان کیفری بین المللی از سوی آمریکا

ژاپن: از روابط آمریکا و روسیه استقبال می‌کنیم

آمریکا «کریم خان» را تحریم کرد

واکنش شدیداللحن به اظهارات غافلگیر کننده ترامپ ؛ پیشنهاد الحوثی به آمریکاییها | پس از «معامله قرن» در پی «جنایت قرن» است

پشت پرده گرم شدن روابط چین و هند؛ اژدهای زرد به جنگ سرد با متحدان آمریکا پایان داد/ اهرم های پکن برای نبرد با ترامپ

ترامپ تعرفه‌های متقابلی را بر کشور‌ها اعلام می‌کند

آمریکا دادستان دیوان کیفری بین‌المللی را تحریم کرد

احتمال حمله پیشگیرانه اسرائیل/ مذاکره تهران و واشنگتن در تعلیق/ ضرب الاجل کاخ سفید به حماس

برخورد ناو «هری ترومن» آمریکا با یک کشتی تجاری در دریای مدیترانه

این خودرو پرفروش‌ترین در بازار آمریکا شد/ پایان یکه‌تازی فورد اف 150

مقصر خاموشی‌ها کیست؟

دولت پزشکیان در کدام مسیر می‌رود؟

رأی الیوم: آمریکا و اسرائیل در پی تجزیه عربستان سعودی هستند

تنش در فرودگاه بیروت

تلاش اسرائیل برای جنگ دوباره؛ تظاهرات خانواده‌ گروگان‌ها علیه نتانیاهو

ناتو به دنبال نتیجه‌ای در جنگِ اوکراین است که به معنای شکست غرب نباشد