ایرانیان جهان

آخرين مطالب

حمایت بانک‌ها از احیای واحدهای راکد و نیمه راکد چهارمحال و بختیاری الزامی است اخبار ایران

حمایت بانک‌ها از احیای واحدهای راکد و نیمه راکد چهارمحال و بختیاری الزامی است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش بازار، جعفر مردانی روز شنبه در نشست شورای هماهنگی بانک‌های چهارمحال و بختیاری افزود: حمایت از واحدهای راکد و نیمه راکد استان گامی به سمت تحقق شعار سال و جهش تولید است به همین دلیل بانک‌ها باید اهتمام ویژه‌ای به این موضوع داشته باشند.
وی اظهار داشت: احیای واحدهای راکد و نیمه از سیاست و اولویت چهارمحال و بختیاری است و انتظار می‌رود همه بانک‌های عامل استان در این نهضت ملی شرکت کنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری در بحث عملکردی بانک‌ها در حوزه سرمایه‌گذاری گفت: بانک‌های عامل چهارمحال و بختیاری در پرداخت تسهیلات سرمایه‌گذاری به دلیل نگاه جزیی‌نگر و نبود هم‌افزایی شاید نتایج مطلوبی نداشته باشند.
مردانی با تاکید براینکه بزرگترین سرمایه یک بانک پول نیست بلکه سرمایه اجتماعی است یادآور شد: با کاهش سرمایه اجتماعی پول هم کاهش پیدا می‌کند بنابراین بانک‌ها باید جذابیت‌های لازم را برای جذب منابع و مشتری و به خصوص بحث سرمایه‌گذاری بومی و غیر بومی در استان فراهم کنند.
وی ادامه داد: امروز باناترازی انرژی در بخش گاز و برق در استان و در سطح ملی مواجه هستیم.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: بانک‌های عامل در شرایط ناترازی انرژی در پرداخت و جذب منابع از سطح ملی حتی صندوق توسعه ملی برای ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری و در انرژی‌‎های تجدید پذیر و خورشیدی کمک کنند تا سرمایه‌گذاران بیشتری در این بخش وارد استان شوند.
وی با تاکید براین نکته که بانک‌ها باید بانک‌داری و نه بنگاه‌داری کنند و تعامل قابل قبولی در حوزه اقتصادی داشته باشند اظهار داشت: بانک‌ها برای توسعه چهارمحال و بختیاری از ظرفیت‌ها و مزیت‌های موجود در استان در بحث افزایش سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال استفاده کنند.
مردانی همچنین برضرورت بررسی و ارزیابی عملکرد بانک‌های استان در سال جهش تولید با مشارکت مردم و بررسی فراز و نشیب‌ها، آسیب شناسی و تجزیه و تحلیل فعالیت و عملکرد بانک‌ها تاکید کرد.
وی یادآور شد: انتظار می‌رود تحلیل استانی در خصوص تمایل نداشتن مولدین اقتصادی، تولیدی و شرکت‌ها به متمرکز کردن حساب‌های خود در استان و با چالش روبرو شدن درآمدهای استان انجام شود.
وی ادامه داد: از آنجایی که بانک‌ها نقش موثری در تقویت تولید و اشتغال استان ندارد انتظار می‌رود با محوریت معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری جلسه هم‌اندیشی بانک‌ها با کارآفرینان، نقش آفرینان اقتصادی و بخش خصوصی برگزار شود.
مردانی گفت: همچنین برای تثبیت جمعیت مولد و کارآفرین روستایی بانک‌ها باید در تقویت معیشت اقتصاد روستایی استان نقش آفرینی کنند زیرا توانمندسازی روستاها از سیاست‌های دولت چهاردهم است.
وی ادامه داد: اگر در استان به دنبال تقویت و احیای زنجیره ارزش هستیم باید از ظرفیت صندوق توسعه ملی استفاده شود که در این خصوص نقش آفرینی بانک‌ها ضروری است.
استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: همه بانک‌ها باید تابع قانون بانک‌داری باشند و چنانچه بانک‌های خصوصی همکاری لازم را در استان با مولدان اقتصادی و تولیدی به عمل نیاورند بعنوان ترک فعل تلقی می‌شود و به طور حتم برخورد قانونی می‌شود.
وی ادامه داد: بانک‌های خصوصی چهارمحال وبختیاری استان مکلف به انجام تعهدات خود در قبال پرداخت تسهیلات تکلیفی از جمله اشتغال، ازدواج و فرزندآوری هستند.
وی همچنین کمک بانک‌ها در نهضت ملی مسکن که امروز در استان در این خصوص با چالش‌های مالی مواجه هستیم ضروری است.
مردانی افزود: بانک‌ها در تقسیم وام‌های تکلیفی در بخش‌های حمایتی تا می‌توانند به سمت بانک‌های شهرستانی سوق پیدا کنند تا مردم کمتر به مرکز استان مراجعه کنند.
وی یادآور شد: طبق بخشنامه 50 درصد از منابع بانک‌ها در استان باید هزینه شود و در بخش کمک به سرمایه‌گذاران بانک‌ها نباید تعلل داشته و منتظر جواب از شعبه مرکزی باشند و با توجه به تفویض اختیارات عذری در این خصوص پذیرفته نمی‌شود.
وی یادآور شد: نرخ بیکاری چهارمحال و بختیاری از میانگین کشوری بالاتر است به همین دلیل همدلی و همکاری برای کاهش این نرخ ضروری است.
استاندار چهارمحال و بختیاری بر ارزیابی بانک‌ها در پرداخت تسهیلات به صورت فصلی و ارائه گزارش عملکرد بانک‌ها به کمیسیون بانک‌های استان، تشریک مساعی بانک‌ها در تکمیل، احداث و راه‌اندازی پروژه های توسعه‌ای و طرح‌های آموزشی، فرهنگی، بهداشتی و زیربنایی در قالب مسوولیت‌های اجتماعی و پرداخت تسهیلات لازم برای بحران خشکسالی و رفع تنش‌های آبی تاکید کرد.
وی یادآور شد: در زمان حاضر 156 مدرسه سنگی و کانکسی در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که انتظار می‌رود بانک‌ها نیز در راستای اجرای مسوولیت‌های اجتماعی به وظایف خود در این اخصوص اقدام کنند چون قرار است این مدارس تا پایان شهریور 1404 در مناطق محروم شهرستان‌های کوهرنگ، کیار، اردل، لردگان، فلارد و خانمیرزا برچیده شود.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1376854/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آمریکا و رژیم صهیونیستی به‌دنبال تحریم شورای حقوق بشر سازمان ملل

روبیو از فهرست تحریم‌های روسیه خارج نشده است

آیا عراقچی در سفر به عمان حامل پاسخ نامه ترامپ بود؟/ اعلام آمادگی عمان برای گفتگوی ایران-آمریکا

معرفی ارز‌های جهان با بدترین عملکرد در سال 2024

رسانه عبری مدعی شد اسرائیل برای حمله احتمالی آماده می‌شود

قیمت قهوه در آمریکا افزایش یافت؟

بیانیه النجباء در محکومیت حمله جنایتکارانه آمریکا به یمن

مشاور رهبری: آمریکا شکست خواهد خورد؛ پیروزی با یمن است

بازار شب عید؛ شلوغ و بی‌خریدار

ایران در تقاطع فشارها و فرصت‌ها

پروژه القای ناامیدی

منع تعقیب سیف و عراقچی؟

تل‌آویو برای حمله احتمالی انصارالله آماده می‌شود؟

اظهارات وقیحانه مدیر رادیو اسرائیل علیه زنان و کودکان یمنی

تعامل محتاطانه اسرائیل با تهدیدات یمن

خودداری 2 کشور عربی از پذیرش اسرای فلسطینی

تلاش ناکام تروریست‌های وابسته به الجولانی برای نفوذ به لبنان

جنگ سه دایره، راهبرد جدید اسرائیل

فعالیت بیش از 11 هزار تشکل رسمی کارگری در کشور

تداوم روند صعودی قیمت طلا تا اواخر فروردین

فرار مالیاتی یک طلافروشی به‌ اندازه مالیات 6000 کارمند

النجباء عراق: دوگانگی رفتاری آمریکای حامی تروریسم عیان شد

راه اندازی سامانه ساماندهی اسناد عادی تا پایان اردیبهشت

می‌خواهیم برق را جایگزین سوخت فسیلی کنیم

اقتصاد اسلامی ـ 35 | روش تحقیق در اقتصاد اسلامی

پیش بینی‌های اقتصاد ایران در سال 1404 اصلا خوب نیست

نگاهداری: اتحاد بین توان اقتصادی چین، توانمندی نظامی روسیه و قدرت ژئوپلیتیکی ایران ضرورت دارد

پزشکیان: می‌خواهیم برق را جایگزین سوخت فسیلی کنیم/ آیا ایجاد، انحلال، ادغام یا تفکیک ساختارها و دستگاه‌ها توانسته است مشکلی از ما حل کند؟

پزشکیان: می‌خواهیم برق را جایگزین سوخت فسیلی کنیم/ آیا انحلال یا ادغام دستگاه‌ها توانسته مشکلی از ما حل کند؟

پزشکیان: می‌خواهیم برق را جایگزین سوخت فسیلی کنیم/ آیا تفکیک یا ادغام دستگاه‌ها توانسته مشکلی از ما حل کند؟

بخش گردشگری تحت تأثیر سیاست خارجی و تحریم نیست

1800 میلیارد تومان برای پروژه های ساری سرمایه گذاری شد

مصرف زیاد پنیر عوارش دارد

مقاومت و راهبردهای جمهوری اسلامی ایران

پلیس: ما به کل جهان خدمت می‌کنیم | جاسازی موادمخدر برای خروج رسمی از ایران به سمت اروپا (فیلم)

شی جین‌پینگ دعوت اتحادیه اروپا را رد کرد؛ نخست‌وزیر چین راهی بروکسل می‌شود

5 مدال حاصل تلاش نمایندگان ایران در لیگ جهانی چین

توسعه خطوط کشتیرانی ایران به غرب و جنوب غرب آفریقا

طالبان: برای رضایت هیچ کشور دیگری وارد جنگ نمی‌شویم

ارتش آزادی بخش بلوچستان چه گروهی است!؟

پاکستان افغانستان را مقصر تروریسم می‌داند اما مذاکره نمی‌کند

رئیس‌جمهور مکزیک: احتمال مداخله نظامی آمریکا در خاک ما منتفی است

نامه ای با برنامه

واکنش‌ها به «جنگ نیابتی» آمریکا علیه یمن

ملت مقاوم یمن با بمب از صحنه خارج نمی شوند/ آمریکا منتظر پاسخ قاطع باشد

سفیر چین: قاطعانه تحریم‌های آمریکا علیه ایران را رد می‌کنیم

آمریکا در نقش مدافع رژیم‌صهیونیستی به یمن حمله‌ور شده است/ عاقبت ستم و تجاوز را خواهند دید

حملات آمریکا و انگلیس به یمن، خاورمیانه را به یک جنگ منطقه‌ای تمام عیار فرو می‌برد

ولایتی: پیروزی با فرزندان شجاع یمن است | آمریکا شکست خواهد خورد

زاخارووا: وزیر خارجه آمریکا همچنان تحت تحریم روسیه قرار دارد