ایرانیان جهان

آخرين مطالب

کشورهای اروپایی، خواستار تغییر قوانین این اتحادیه برای مقابله با قیمت گاز شدند خواندنی ها

کشورهای اروپایی، خواستار تغییر قوانین این اتحادیه برای مقابله با قیمت گاز شدند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا / خبرگزاری «رویترز» نوشت کشورهای اروپایی به دلیل ترس از افزایش قیمت گاز، خواستار تغییر قوانین اتحادیه در مورد الزامات مربوط به پرکردن ذخایر گازی خود شدند.
براساس سندی که این خبرگزاری آن را مشاهده کرده است، کشورهای اتحادیه اروپا در حال مذاکره برای انعطاف‌پذیرتر کردن اهداف الزام‌آور در زمینه ذخیره‌سازی گاز این بلوک هستند، زیرا این نگرانی وجود دارد که قوانین فوق خطر بالارفتن قیمت گاز را به همراه داشته باشد.
کشورهایی از جمله آلمان، فرانسه و هلند هشدار داده‌اند که ضرب‌الاجل‌های الزام‌آور اتحادیه اروپا برای پر کردن ذخایر گاز، قیمت‌ها را بالا می‌برد زیرا به بازار این پیام را ارسال می کند که خریداران اروپایی موظف به خرید حجم زیادی از سوخت در دوره مشخصی هستند و همین امر فرصت را برای افزایش و دستکاری در قیمت‌ها ایجاد می‌کند.
طبق این گزارش، کشورهای عضو اتحادیه اروپا اکنون در حال مذاکره برای تغییر اهداف و برنامه ها هستند. کمیسیون اروپا هفته گذشته پیشنهاد داد که اهداف الزام آور تا سال 2027 حفظ شود، با این حال کشورهای اتحادیه و پارلمان اروپا اجازه دارند این پیشنهاد را تغییر دهند و اصلاح کنند.
طرح پیشنهادی مورد مذاکره که اواخر روز گذشته (جمعه) در میان اعضای اتحادیه اروپا منتشر شد، نشان می دهد این کشورها در حال بررسی تغییر الزامات اتحادیه اروپا برای پر کردن ذخایر گاز خود و رساندن ذخیره به 90 درصد ظرفیت تا اول نوامبر هر سال هستند. در مقابل ممکن است محدوده زمانی این کار بین 1 اکتبر تا 1 دسامبر (9 مهر تا 10 آذر 1404) تعیین شود.
بازار
دیپلمات های کشورهای اتحادیه اروپا این پیشنهاد را هفته آینده مورد بحث قرار خواهند داد و ممکن است تغییرات بیشتر در قوانین را بررسی کنند.
پیشنهاد مذاکره از سوی لهستان ارائه شده است که در حال حاضر ریاست دوره ای اتحادیه اروپا را بر عهده دارد و مسئول مذاکرات بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا است.
کمیسیون اروپایی گفته است که رویکرد ملایم تری را در قبال اجرای هدف ذخیره سازی گاز در نوامبر امسال (آبان) در پیش خواهد گرفت، اما این اظهارات نیز نگرانی دولت ها در مورد هزینه های هنگفت برای پر کردن ذخیره خود در صورت افزایش قیمت گاز را کاهش نداده است.
اهداف ذخیره سازی گاز در سال 2022 (1401) پس از کاهش تحویل توسط روسیه تعیین شد تا اطمینان حاصل شود که کشورهای اتحادیه اروپا در ماه های زمستان که تقاضا برای گرمایش به اوج می رسد، سوخت ذخیره شده در اختیار دارند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1376372/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انصارالله: حمله آمریکا به یمن بدون پاسخ نخواهد ماند

واکنش انصارالله به حملات نظامی آمریکا به یمن

انتقاد تند آیت الله نوری همدانی از صداوسیما : نظرات رهبری را هم عملی نمی‌کنند

ادعای رییس جمهور علیه ایران پس از حمله به یمن

اعلام جهاد علمای یمن علیه آمریکا و انگلیس

ادعای رسانه آمریکایی: در حمله آمریکا منازل حوثی ها هدف قرار گرفته شد

ترامپ با دستور حمله به یمن، ایران را هم تهدید کرد!

سردار فدوی با دولت ترامپ اتمام حجت کرد

سود هنگفت رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا، لبخند رضایت پرز را به ارمغان آورد

دونالد ترامپ: دستور حمله ارتش آمریکا به یمن را صادر کردم

تجاوز مجدد آمریکا و انگلیس/ یمن: مقابله به مثل می‌کنیم

18 شهید و زخمی در حملات هوایی آمریکا و انگلیس به یمن

حمله آمریکا به یمن 18 شهید و مجروح برجای گذاشت

حملات گسترده امریکا به یمن / ترامپ به ایران هشدار داد

به دستور ترامپ حملات هوایی گسترده به یمن آغاز شد

واکنش‌ها به ازسرگیری تجاوزات حامیان صهیونیست‌ها به یمن

ویدیو حملات هوایی آمریکا به یمن

آرین‌منش: موانع ساختاری و تحریم‌ها اجازه جهش تولید را نداد

9 شهید و 9 زخمی در حملات وحشیانه ائتلاف آمریکایی- انگلیسی به صنعا یمن/ ترامپ: ایران «فوراً» به حمایت از حوثی‌ها پایان دهد!

تهدید پوشالی ترامپ علیه ایران در خصوص یمن

موضع یمن در قبال فلسطین تغییر نمی‌کند

حملات آمریکا و انگلیس به یمن+ ویدئو | تاکنون 9 نفر شهید شده اند

ادعای جدید هاآرتص درباره مذاکره ایران و آمریکا/ تهران قربانی آشتی ترامپ و پوتین می‌شود؟

امپراتوری آمریکا تمام شده است

مدیران بانک‌های استان ریسک‌پذیر باشند

متأسفانه بی اخلاقی‌ها زیاد شده

رمز گشایی یک روزنامه اصلاح‌طلب از اظهارات صریح رئیس قوه قضائیه درباره فساد/ یک نکته خاص در مورد تجمع حامیان قانون حجاب و عفاف

اعتراضات هزاران نفر در ایتالیا علیه راست افراطی

18 شهید و زخمی در حمله آمریکا به دستور ترامپ علیه یمن

چند ساعت قبل از حمله آمریکا به یمن، معاون اول رئیس جمهور آمریکا: ترامپ فردی صلح طلب است +فیلم

ترامپ ایران را تهدید کرد؛ خطاب به ایران...| دستور حمله قاطعانه و قوی به یمن را صادر کردم

شهادت و مجروحیت 18 نفر در اثر حملات آمریکا و انگلیس به پایتخت یمن

9 شهید و 9 زخمی در حملات وحشیانه ائتلاف آمریکایی- انگلیسی به صنعا یمن/ ترامپ: ایران به حمایت از حوثی‌ها پایان دهد!

انصارالله: موضع یمن در قبال فلسطین تغییر نمی‌کند

حمله هوایی آمریکا به یمن/ 9 غیرنظامی شهید شدند

18 شهید و مجروح در اثر حملات آمریکا و انگلیس به پایتخت یمن

واکنش ترامپ به خبر معطلی 9ساعته نماینده‌اش برای دیدار با پوتین | خدا به آمریکا برکت دهد

کارکنان صدای آمریکا به مرخصی فرستاده شدند

شهادت و جراحت 18 یمنی در حمله آمریکا و انگلیس به صنعا

تناقض‌گویی رسانه‌های حامی دولت درباره افزایش قیمت ارز

فارن پالیسی: چرا پکن ناگهان برای مذاکرات هسته‌ای پیش‌قدم شد؟

دفاعیه‌ قانع‌کننده نبود؛ رای خروج برای طارمی!

فوری | کارکنان «صدای آمریکا» به مرخصی اجباری فرستاده شدند؛ VOA خاموش شد؟ + جزئیات

ترامپ حمله به یمن را بر عهده گرفت + سند

«زلنسکی» ترکیب هیات مذاکره کننده با روسیه را اعلام کرد

استیبل‌کوین‌ها و فرصت‌های جدید تحت مقررات آمریکا

حمله هوایی دوباره آمریکا به یمن

دولت ترامپ رسانه ضد ایرانی «صدای آمریکا» را تعطیل کرد

میانجیگری امارات و عربستان میان ایران و آمریکا

ترامپ: به ارتش آمریکا دستور حمله به یمن را دادم