امام جمعه شیراز: عدالت اقتصادی و توزیعی باید مورد توجه قرار گیرد
اخبار ایران
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - نماینده ولیفقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز گفت: دستاوردهای بزرگی در کشور حاصل شده و تنها در حوزه اقتصادی با مشکلاتی مواجه هستیم که دلیل آن کم توجهی به عدالت توزیعی است.
به گزارش ایرنا، آیت الله لطف الله دژکام در شورای اداری گفت: در حوزه عدالت اقتصادی باید فکری کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان فارس افزود: کشور ما کم پول نیست و این اعتراف دوست و دشمن است اما وضعیت معیشتی اکنون گیر عدالت توزیعی است.
وی ادامه داد: تدبیری باید در این زمینه صورت گیرد و راه حلی برای رفع مشکلات حاصل شود.
آیت الله دژکام اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی راهبردهای اقتصاد مقاومتی را تبیین کردهاند که باید برای اجرای آن برنامه ریزی داشته باشیم .
وی رواج احسان و نیکوکاری را در جامعه اسلامی امر ضروری دانست و گفت: پایان سال 1403 است و باید مهربانی در پایان سال گسترش یابد.
امام جمعه شیراز با تاکید بر اینکه فضای فعالیت و کار فرهنگی باید در شهر ایجاد شود، گفت: باید فضا به نفع حکمرانی دینی پیش رود.
نماینده ولی فقیه در استان فارس اظهار کرد: قطعا راه حل رفع مشکلات کشور در توان مدیران ارشد استان فارس وجود دارد و باید با این رویکرد در مسیر رفع مشکلات گام برداشت.
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1376404/