ایرانیان جهان

آخرين مطالب

عزم جدی سرمایه‌گذاران برای ورود به عرصه تولید کشور/ اقتصاد کشور چشم انتظار سرمایه‌گذاران است اخبار ایران

عزم جدی سرمایه‌گذاران برای ورود به عرصه تولید کشور/ اقتصاد کشور چشم انتظار سرمایه‌گذاران است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - در حالی که طی چند سال گذشته همواره مقام معظم رهبری شعار سال را اقتصادی نام گذاری می کنند اما برای سال 1404 با توجه به شرایط اقتصادی کشور از جمله افزایش نرخ طلا، سکه،ارز‌شعار سال را سرمایه‌گذاری برای تولید قرار دهند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی به‌مناسبت آغاز سال 1404، سال جدید را سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری و اعلام کردند: یکی از مسائل مهمّ اقتصاد در کشور سرمایه‌گذاری‌های تولیدی است.
تولید آن وقتی جهش پیدا می‌کند که سرمایه‌گذاری انجام بگیرد. البتّه سرمایه‌گذاری عمدتاً از سوی مردم باید انجام بگیرد ــ و دولت شیوه‌های مختلفش را برنامه‌ریزی کند ــ لکن در آن جایی که مردم یا انگیزه‌ای ندارند یا توانایی سرمایه‌گذاری ندارند، دولت هم می‌تواند در این میدان وارد بشود؛ نه به عنوان رقابت با مردم، بلکه به عنوان جایگزین مردم؛ آنجایی که مردم نمی‌آیند، دولت وارد میدان بشود و سرمایه‌گذاری کند. در همین راستا بسیاری از کارشناسان و صاحب نظران اقتصادی اعلام کرده اند که این شعار با توجه به اهتمام مقام معظم رهبری به حوزه و بخش اقتصادی کشور بوده است.
انبوه‌سازان پای کار برای تحقق شعار سال هستند
به طوری که فرشید پور حاجت دبیر انجمن انبوه‌سازان مسکن کشور در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران در خصوص شعار سال که مربوط به سرمایه گذاری برای تولید گفت: مقام معظم رهبری اشاره‌هایی درستی به اتفاق های سال 1403 کرد و انتخاب شعار سال جدید با عنوان سرمایه گذاری برای تولید نشان از اهتمام جدی رهبری به بخش اقتصاد و بخش تولید است.
وی ادامه داد: برای حوزه تولید دربخش مسکن و ساختمان باید اقدامات با اولویت و جدی تر توسط دستگاه های متولی از جمله بخش خصوصی صورت گیرد تا شاهد افزایش تولید در این بخش باشیم.
او بیان کرد: ریل گذری در حوزه تولید مسکن بعد از 13 تا 14 باید به بخش خصوصی واگذار شود تا شاهد تسریع در حوزه مسکن های حمایتی باشیم.
دبیر انجمن‌ انبوه‌سازان مسکن کشور تاکید کرد: مشارکت انبوه سازان در حوزه تولید و استفاده از ظرفیت های این بخش می‌تواند سال جدید برای حوزه اقتصاد پر رنگ تر کند.
پورحاجت اظهار کرد: سیاست‌های تشویقی را برای بخش خصوصی باید در نظر بگیریم و یا یک برنامه‌ریزی منسجم بتوانیم این بخش را تقویت و تولید را افزایش دهیم.
وی ادامه داد: امیدواریم دولت و مجلس در این‌حوزه بتواند با حمایت و سیاست گذاری های مناسب مسیر را برای این بخش هموار کند.
با توجه به آنکه بخش مسکن یکی از مهم ترین بخش های اقتصادی کشور است و افزایش تولید در آن زمینه ساز رشد و بهبود وضعیت اقتصادی می شود بنابراین توجه به این حوزه بسیار حائز اهمیت بوده و بسیاری از کارشناسان توصیه می کنند که‌ سرمایه‌گذاری در این بخش‌ باعث رونق و افزایش توید و در نتیجه ایجاد انگیزه برای ورود به سایر بخش های اقتصادی خواهد شد.
براساس این گزارش برخی دیگر از کارشناسان هم معتقد هستند که رفع موانع سرمایه‌گذاری از سوی دولت برای بخش اقتصادی خود می‌تواند زمینه ساز ایجاد انگیزه مضاعف برای بخش خصوصی باشد همچنین اجرای سیاست های تشویقی در این عرصه نقش بسیار مهمی در این حوزه دارد.
حذف موانع سرمایه‌گذاری انگیزه سرمایه‌گذاران را افزایش می دهد
در همین راستا فرشید ایلاتی کارشناس اقتصادی اظهار کرد:یکی از بزرگترین فرصت های کشور که تبدیل به تهدید شده است نقدینگی سرگردان در دست مردم و شرکت و سرمایه گذاران است.
وی ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر شرایط به گونه ای صورت گرفته که به جای سرمایه گذاری در تولید سرمایه ها به سمت خرید و فروش دلار و ارز و طلا و سکه و ... سوق یافته است که باید این رویه و سیستم اصلاح شود . 
او تاکید کرد: دولت باید بتواند آینده روشنی ترسیم کند و موانع سرمایه گذاری را رفع کند تا زمینه برای تحقق شعار سال در حوزه سرمایه گذاری در بخش تولید اجرایی شود.
وی ادامه داد: دولت می تواند با تسهیل درصدور مجوزها بخشی از این نقدینگی ها وارد چرخه تولید کند تا از این طریق رونق اقتصادی به بخش تولید کشور بازگردد.
براساس این گزارش افزایش سرمایه گذاری در حوزه تولید به عنوان یکی از مهم ترین اقدامات و گام در تمامی عرصه ها از جمله حمل‌ونقل، صنعت،معدن وتجارت ، مسکن ، نفت و گاز ، نیرو و... می‌تواند زمینه ساز رفع بخش زیادی از مشکلات در اقتصاد کشور شود.
رونق اقتصادی کشور در گرو سرمایه گذاری بخش خصوصی است
سلیمانی کارشناس اقتصادی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه‌اجرایی شدن شعار امسال در حوزه سرمایه گذاری برای تولید تنها از طریق ورود بحش خصوصی رفع موانع برای سرمایه گذاری در این حوزه محقق می شود گفت: در طی چند سال گذشته بخش خصوصی تمایل بسیار زیادی برای ورود و سرمایه گذاری در این بخش را داشته است اما سنگ اندازی و عدم اجازه ورود دولت به این بخش خود باعث شده که دیگر سرمایه‌گذاران انگیزه ای برای ورو به بخش تولید را نداشته باشند.
وی ادامه داد: امیدواریم امسال با شعار سرمایه گذاری برای تولید شاهد ورود پر رنگ تر بخش خصوصی در حوزه تولید در تمامی عرصه ها از جمله ساخت وساز،اقتصادی عمران ، حمل‌ونقل وانرژی باشیم تا یک جهش خوب در عرصه های اقتصادی رخ دهد.
با توجه به آنکه در سال گذشته با مشکلات بسیاری از جمله ناترازی انرژی هم روبرو بوده ایم بنابراین امیدواریم با تحقق این شعار بخش زیادی از ناترازی ها در تمامی بخش های اقتصادی کشور از بین برود و ما شاهد ایجاد یک شبکه سرمایه‌گذاری پر رنگ در بخش تولید کشور باشیم.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1381167/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آمریکا به شمال شرق صنعا حمله کرد

رونمایی ترامپ از گفتگوی غیرمستقیم با ایران/ احتمال اخراج حامی سرسخت حمله نظامی به ایران

لیلا عباسی که در آمریکا اخراج شد کیست؟ + عکس

خبر «پذیرش مذاکره با آمریکا از سوی ایران و نزدیک بودن توافق» صحت دارد؟

شکست نخستین پرتاب موشک فضایی اروپا

ایران قهرمان واترپلو زیر 20 سال آسیا شد – خبرگزاری ورزش ایران

رونمایی ترامپ از گفتگوی غیرمستقیم با ایران/ احتمال اخراج حامی سرسخت حمله نظامی به ایران از کابینه ترامپ

امیر اکرمی‌نیا: مذاکره همراه با اِعمال فشار و تهدید، پذیرفتنی نیست/ نیروهای مسلح در آمادگی بالایی قرار دارند

تصمیم اروپا برای اعزام نیروی هوایی و دریایی به اوکراین

احتمال حمله ایران به آمریکا قوت گرفت

هشدار تحلیل‌گران غربی درباره سرعت گرفتن دلارزدایی

اسکوچیچ سرمربی تیم ملی عراق می‌شود؟

10 گام مثبت در سال گذشته برای بازار سرمایه چه بود؟

بزرگ‌ترین صنایع بورسی جهان کدامند؟

گفتگوی تلفنی ترامپ با نخست‌وزیر انگلیس

تولید با سرمایه‌گذاری شکوفا می‌شود؛ بانک صنعت و معدن در خط مقدم تحقق شعار سال

خیز ترامپ برای تصدی سومین دوره ریاست جمهوریآمریکا

نحوه پاسخ ایران به حمله احتمالی آمریکا چیست ؟

تبریک‌ عید فطر از سوی بزرگ‌ترین باشگاه‌های اروپا + تصاویر

رهبر طالبان: کافران علیه مسلمانان متحد شده‌اند

تهدید ایران به یک حمله متفاوت / پایگاه دیگو گارسیا چگونه می‌تواند هدف موشک‌های ایرانی قرار بگیرد؟

شهادت یک غیرنظامی در حملات آمریکا به یمن

گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و امارات

ترامپ دور سوم ریاست جمهوری را رد نکرد

پنج شهید و زخمی در پی حملات آمریکا به یمن

پایداری در مسیر حق؛ کلید حل تنگناهای اقتصادی و اجتماعی

9 مدال از 10 وزن: فتح آسیا با یک رکورد ویژه

روانخواه: گل اول ما در سطح فوتبال اروپا بود

سرخیو راموس؛ آخرین اسطوره مادریسیمو، خالق 92:48 و تنها فاتح نبرد با پدرخوانده!

آزادکاران ایران قهرمان کشتی آسیا شدند

آزادکاران ایران مقتدرانه قهرمان آسیا شدند +نتایج

کارترون: من چندین سال در آفریقا زندگی کرده‌ام و این مسائل را دیده‌ام؛جادوگری مزخرف است

شهاب‌سنگ‌های جدید موزه نراق؛ نمونه‌هایی از سومالی و شمال غرب آفریقا

پاسخ کوبنده نخست‌وزیر گرینلند به دونالد ترامپ | آمریکا گرینلند را دریافت نخواهد کرد

نخست‌وزیر گرینلند: هرگز به آمریکا ملحق نمی‌شویم

نماینده کنگره: ترامپ به دنبال ویرانی کامل اقتصاد ایران است/ رییس جمهور آمریکا به فشار حداکثری ادامه می دهد

ادعای دونالد ترامپ برای شرکت در سومین دوره ریاست جمهوری

آخرین تحولات بازار ارز ایران امروز 10 فروردین

واکنش ایران به تهدیدات ترامپ؛ پایگاه‌های آمریکا از جنگ فراگیر در امان نیست!

5 نکته درباره تحصن حجاب که جمع شد

حقوق کارگران 1404 در سایه تورم شدید و جهش قیمت طلا و ارز

تاکید استاندار فارس بر تحقق شعار سال/ معاون جدید هماهنگی امور اقتصادی استانداری معرفی شد

این زن با این ریخت و قیافه ادعا می کند زیباترین زن جهان است/ تصاویر

کشتی آزاد قهرمانی آسیا| ایران بالاتر از ژاپن قهرمان شد+رده بندی کامل انفرادی و تیمی

کشتی آزاد ایران با اختلاف قهرمان آسیا شد/ 4 طلا، یک نقره و 4 برنز + رده‌بندی انفرادی و تیمی

رتبه اول بازار خودروی چین در دست چه کسی است؟ + ویدئو

تأثیرات نامه ایران به آمریکا در بازار ارز و طلا

آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا: گفت‌وگوهای غیرمستقیم در جریان است

سخنگوی دولت از گام جدید در مذاکرات با آمریکا خبر داد؛ پاسخ ایران تحویل داده شد

یک شهید و 5 زخمی در حمله جنگنده‌های آمریکایی به یمن