ایرانیان جهان

آخرين مطالب

خروج دوباره آمریکا از شورای حقوق بشر سازمان ملل ایالات متحده آمریکا

خروج دوباره آمریکا از شورای حقوق بشر سازمان ملل
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، یک رسانه آمریکایی اعلام کرد، ایالات متحده آمریکا بار دیگر از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج می‌شود و کمک مالی به آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) را متوقف می‌کند؛ اقداماتی که سیاست‌های دولت قبلی دونالد ترامپ را احیا می‌کند و یک روز قبل از دیدار رئیس جمهوری آمریکا با بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل در واشنگتن صورت می‌گیرد.
تارنمای آمریکایی پولیتیکو روز دوشنبه به وقت محلی اعلام کرد: دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا قرار است روز سه‌شنبه فرمان اجرایی صادر کند که به موجب آن ایالات متحده از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شده و کمک‌های مالی به آژانس امدادرسانی سازمان ملل برای فلسطینیان در نوار غزه (UNRWA) را متوقف کند.
این اقدامات که سیاست‌های دولت قبلی ترامپ را دوباره به اجرا درمی‌آورد، همزمان با روزی است که ترامپ قرار است با بنیامین نتانیاهوا نخست‌وزیر اسرائیل در کاخ سفید دیدار و گفتگو کند.
ایالات متحده آمریکا مدت‌هاست که شورای حقوق بشر را به جانبداری از اسرائیل و حمایت از دولت‌هایی که حقوق بشر را نقض می کنند، متهم کرده است.
این اقدامات پس از آن صورت می‌گیرد که دولت بایدن کمک‌های مالی به آژانس امدادرسانی و کارهای سازمان ملل برای پناهندگان فلسطینی در خاورمیانه (UNRWA) را پس از گزارش‌هایی مبنی بر اینکه برخی از کارکنان این آژانس در حمله 7 اکتبر حماس به اسرائیل دخالت داشته اند، متوقف کرد.
خبر مرتبط

ایرانیان جهان

یک مقام کاخ سفید روز دوشنبه به وقت محلی گفت که امضای فرمان اجرایی به سه‌شنبه موکول شده است.
همچنین این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که دولت ترامپ، آینده آژانس توسعه بین‌المللی ایالات متحده (USAID) را - که حقوق بشر را در خارج از کشور نیز ترویج می‌کند - به دلیل این نگرانی که آیا با سیاست "اول آمریکا"ی ترامپ مطابقت دارد و دلارهایش چگونه خرج می‌شود، زیر سوال برده است.
آنروا (UNRWA) آژانس اصلی ارائه‌دهنده کمک به مردم غزه است که در پی فاجعه انسانی ناشی از حمله اسرائیل به این منطقه پس از حمله 7 اکتبر، فعالیت می‌کند. اما سازمان ملل تابستان گذشته چندین نفر از کارکنان خود را پس از یک تحقیق داخلی که نشان داد ممکن است آنها در حمله مذکور دخالت داشته باشند، اخراج کرد.
این، همچنین فصل جدیدی در رابطه پیچیده و در حال تغییر ایالات متحده با شورای حقوق بشر سازمان ملل است که در دوران ریاست‌جمهوری جورج بوش پسر تاسیس شد. در دوران ریاست‌جمهوری باراک اوباما و جو بایدن، ایالات متحده آمریکا با این شورا تعامل داشت؛ اما در دوران بوش و ترامپ، این تعامل وجود نداشت.
یک سخنگوی سازمان ملل به درخواست برای اظهار نظر بلافاصله پاسخ نداد.
به گزارش پولیتیکو، یک مقام کاخ سفید علام کرد که شورای حقوق بشر "هدف خود را محقق نکرده و همچنان به عنوان یک نهاد محافظتی برای کشورهایی که نقض‌های وحشتناک حقوق بشر انجام می‌دهند، استفاده می‌شود" و موضع آن را در قبال اسرائیل محکوم کرد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1351263/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ترامپ: پایداری آتش‌بس در غزه را تضمین نمی‌کنم

ترامپ: من پایداری آتش‌بس در غزه را تضمین نمی‌کنم / اوکراین باید منابع نادر آمریکا را تأمین کند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

نفت ایران توسط عراق خرید و صادر می‌شود؟ واکنش عراق به این ادعا

تساوی استقلال برابر الشرطه عراق

برگزاری نخستین جلسه شورای سیاست‌گذاری اکسپو 2025 ایران

سرنوشت واگذاری ایران خودرو به بخش خصوصی به کجا رسید؟

رشفورد: برای تاریخ‌سازی به استون ویلا آمدم!

تا ساعات دیگر ترامپ یک فرمان مهم را امضا می‌کند

یک تفاهم‌نامه میان ایران و عمان امضا شد

امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه توسعه ترانزیت داده میان ایران و عمان

آمریکا آماده فروش 1 میلیارد دلاری تسلیحات به رژیم صهیونیستی

بازار‌ها در جنگ تجاری

آمریکا یک میلیارد دلار تسلیحات جدید به اسرائیل می‌فروشد

چرا دلار به کانال 84 هزار تومان صعود کرد؟/ نگرانی بازار ارز از سفر نتانیاهو به آمریکا

جزئیات دیدار قریب‌الوقوع ترامپ و پوتین

خاورمیانه در انتظار دیدار نتانیاهو و ترامپ در کاخ سفید/ پرده برداری از ایده سمی واشنگتن؛ آمریکا پایان «بی بی» را رقم می‌زند؟

خواب تازه ترامپ برای ایران

توصیه نتانیاهو به ترامپ درباره ایران در نخستین دیدار

خیز آمریکا برای فروش یک میلیارد دلار تسلیحات به اسرائیل

کان از تصمیم ترامپ و فرستاده ویژه وی درباره تبادل اسرا خبر داد

ترامپ: کانادا رفتار خوبی با ایالات متحده ندارد / پاناما توافقات خود با ما را نقض کرده است

برای ازسرگیری روابط با آمریکا تلاش می‌کنیم

نتیجه و خلاصه بازی تیم های فوتبال استقلال و الشرطه عراق

کره جنوبی چگونه قله های اقتصادی را فتح کرد؟

بهترین هتل‌ های یزد با قیمت مناسب

ایران در کنار مردم افغانستان + فیلم

ژانویه سبز بازار‌های مالی

آمریکا از شورای حقوق بشر سازمان‌ ملل خارج می‌شود

هشدار تگزاس به کانادا: مراقب باش!

ترامپ: من پایداری آتش بس در غزه را تضمین نمی‌کنم / اوکراین باید منابع نادر آمریکا را تأمین کند

روایت متفاوت عراقچی از دلیل حضور ظریف در اجلاس داووس | همه کسانی که حرف از مذاکره با آمریکا می‌زنند، روی هوا حرف می‌زنند

خروج دوباره آمریکا از شورای حقوق بشر سازمان ملل

تصمیم ترامپ قیمت بنزین را به آتش می‌ کشد

ترامپ فرمان خروج امریکا از شورای حقوق بشر سازمان ملل را صادر می کند

وابستگی پنهان؛ اقتصاد آمریکا تا چه حد به چین متکی است؟

ترامپ: هیچ ضمانتی برای ادامه آتش‌بس در غزه نمی‌دهم | از اوکراین می‌خواهم تا عناصر کمیاب زمینی به آمریکا بدهد | جنگ اوکراین را متوقف خواهم کرد

تعلیق یک‌ماهه تعرفه‌ها در پی تعهدات جدید مکزیک و آمریکا

نتانیاهو در آمریکا به دنبال چیست؟

ترامپ: من پایداری آتش‌بس در غزه را تضمین نمی‌کنم / اوکراین باید منابع نادر آمریکا را تأمین کند

اندیشکده آمریکایی: ترامپ فرصتی تاریخی برای توافق با ایران دارد

فرصت دوباره به اعتمادسازی؟

مدودف: پول‌های گم شده آمریکا در اوکراین به جیب دزدها رفته است

الجولانی: برای ازسرگیری روابط با آمریکا تلاش می‌کنیم

آمریکا در حال آماده شدن برای فروش تسلیحات یک میلیارد دلاری به اسرائیل

کاش می شد سرمربی را هم در جریان بازی عوض کرد

خلاصه بازی استقلال 1-1 الشرطه عراق (لیگ نخبگان آسیا – 25-2024)

خون هواداران به جوش آمد، جو آزادی علیه استقلال شد؛ فریاد «بی‌غیرت بی‌غیرت»

دنیای امروز می‌طلبد که وحدت میان کشورهای اسلامی تقویت شود

بابت نتیجه‌ای که گرفتیم، خوشحال هستم

محسنی اژه ای: ایران پشتیبانی از محور مقاومت را ادامه می دهد