ایرانیان جهان

آخرين مطالب

توصیه نتانیاهو به ترامپ درباره ایران در نخستین دیدار ایالات متحده آمریکا

توصیه نتانیاهو به ترامپ درباره ایران در نخستین دیدار
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش همشهری آنلاین، شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی که شامگاه دوشنبه منتشر شد، اعلام کرد، نتانیاهو قصد دارد به رئیس جمهور ترامپ پیشنهاد بدهد، برای مسئله سازش با عربستان و برخورد برنامه هسته‌ای ایران پیش قدم شده و این مسائل را مقدم تر از ورود به مرحله دوم مبادله اسرا بشمارد.
منابع اسرائیلی مطلع از روند رایزنی‌های در حال انجام با کاخ سفید ر این رابطه به این رسانه خبر دادند، نتانیاهو در دیدار خود با ترامپ از وی خواهد خواست تا پیش از هر چیز اقدامات خصمانه و تهاجمی علیه ایران را در دستور کار خود قرار داد و در وحله بعدی در رابطه با توافق سازش با عربستان وارد عمل شود و مسئله گروگان‌های اسرائیل و تکمیل مرحله دوم از توافق مبادله اسرا را در رده اهمیت سوم قرار بدهد.
به گفته این رسانه که گزارش را در خبر اصلی شامگاهی خود منتشر کرد، پیشنهاد نتانیاهو به این معنی است که مرحله دوم از مبادله اسرا برای چند ماه به تعویق خواهد افتاد و جان گروگان‌ها موجود در غزه به خطر خواهد افتاد.
منابع آگاه همچنین خبر دادند نتانیاهو تلاش‌های زیادی برای قانع کردن رئیس جمهور آمریکا به پذیرش این‌ ایده انجام می‌دهد.
به اعتقاد کارشناسان این تلاش برای تعویق بی ارتباط با اخراج برخی از اعضای تیم مذاکره کننده نیست در حالی که شایعاتی در رابطه با کنار گذاشتن رؤسای موساد و شاباک از مدیریت مذاکرات و قرار دادن رون دیرمر به جای آنها منتشر شده است.
از سوی دیگر یک پایگاه خبری عبری زبان وای نت فاش کرد، ترامپ قرار است پیش از ملاقات با نتانیاهو فیلم اسرائیلی 7 اکتبر را مشاهده کند.
به نوشته این رسانه وابسته به روزنامه یدیعوت آحارانوت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به پیشنهاد فرستاده ویژه‌اش به خاورمیانه، فیلمی را که اسرائیلی‌های برای 7 اکتبر تولید کرده‌اند را مشاهده خواهد کرد.
استیو ویتکوف فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه به ترامپ پیشنهاد کرده است تا فیلم وحشتی که اسرائیل در رابطه با 7 اکتبر تولید کرده است را در ساعات قبل از دیدارش با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل مشاهده کند.
منابع اگاه به این رسانه عبری زبان خبر دادند، این ویدیو را سخنگوی ارتش اسرائیل در اختیار ویتکوف قرار داده است و ویتکوف بعد از مشاهده آن از سفارت اسرائیل در واشنگتن خواسته است تا نسخه‌ای کوتاه تری از این فیلم تهیه شود تا رئیس جمهور ترامپ آن را مشاهده کند.
به گفته منابع آگاه مدت این فیلم برای مشاهده ترامپ از 47 دقیقه به 20 تا 30 دقیقه کاهش پیدا کرده است.
براساس پروتکل‌های موجود، این فیلم صرفا با حضور نماینده‌ای از ارتش اسرائیل پخش می‌شود اما بنا به مقتضیات قرار است دستیاران ترامپ این فیلم برایش به نمایش بگذارند، نسخه‌ای از فیلم تهیه شده برای ترامپ در اختیار بنیامین نتانیاهو هم قرار داده شده است تا او نیز پیش از دیدارش با ترامپ آن را مشاهده کند.
کد خبر 922893 منبع: تسنیم برچسب‌ها بنیامین نتانیاهو ایران و اسرائیل خبر ویژه آمریکا و اسرائیل دونالد ترامپ

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1351287/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فرار لیون از حکم یوفا و حذف از لیگ اروپا

ترامپ و پوتین به زودی دیدار می‌کنند

تست گرم ترامپ

تعرفه‌های آمریکا علیه کانادا یکماه تعلیق شد

تعلیق یک ماهه تعرفه‌های آمریکا علیه کانادا

جنگ‌ تعرفه‌ها بین ترامپ و ترودو موقتا تعلیق شد

بروز نشانه های تیرگی در روابط آمریکا و اروپا

ترامپ: پایداری آتش‌بس در غزه را تضمین نمی‌کنم

ترامپ: من پایداری آتش‌بس در غزه را تضمین نمی‌کنم / اوکراین باید منابع نادر آمریکا را تأمین کند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

نفت ایران توسط عراق خرید و صادر می‌شود؟ واکنش عراق به این ادعا

تساوی استقلال برابر الشرطه عراق

برگزاری نخستین جلسه شورای سیاست‌گذاری اکسپو 2025 ایران

سرنوشت واگذاری ایران خودرو به بخش خصوصی به کجا رسید؟

رشفورد: برای تاریخ‌سازی به استون ویلا آمدم!

تا ساعات دیگر ترامپ یک فرمان مهم را امضا می‌کند

یک تفاهم‌نامه میان ایران و عمان امضا شد

امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه توسعه ترانزیت داده میان ایران و عمان

آمریکا آماده فروش 1 میلیارد دلاری تسلیحات به رژیم صهیونیستی

بازار‌ها در جنگ تجاری

آمریکا یک میلیارد دلار تسلیحات جدید به اسرائیل می‌فروشد

چرا دلار به کانال 84 هزار تومان صعود کرد؟/ نگرانی بازار ارز از سفر نتانیاهو به آمریکا

جزئیات دیدار قریب‌الوقوع ترامپ و پوتین

خاورمیانه در انتظار دیدار نتانیاهو و ترامپ در کاخ سفید/ پرده برداری از ایده سمی واشنگتن؛ آمریکا پایان «بی بی» را رقم می‌زند؟

خواب تازه ترامپ برای ایران

توصیه نتانیاهو به ترامپ درباره ایران در نخستین دیدار

خیز آمریکا برای فروش یک میلیارد دلار تسلیحات به اسرائیل

کان از تصمیم ترامپ و فرستاده ویژه وی درباره تبادل اسرا خبر داد

ترامپ: کانادا رفتار خوبی با ایالات متحده ندارد / پاناما توافقات خود با ما را نقض کرده است

برای ازسرگیری روابط با آمریکا تلاش می‌کنیم

نتیجه و خلاصه بازی تیم های فوتبال استقلال و الشرطه عراق

کره جنوبی چگونه قله های اقتصادی را فتح کرد؟

بهترین هتل‌ های یزد با قیمت مناسب

ایران در کنار مردم افغانستان + فیلم

ژانویه سبز بازار‌های مالی

آمریکا از شورای حقوق بشر سازمان‌ ملل خارج می‌شود

هشدار تگزاس به کانادا: مراقب باش!

ترامپ: من پایداری آتش بس در غزه را تضمین نمی‌کنم / اوکراین باید منابع نادر آمریکا را تأمین کند

روایت متفاوت عراقچی از دلیل حضور ظریف در اجلاس داووس | همه کسانی که حرف از مذاکره با آمریکا می‌زنند، روی هوا حرف می‌زنند

خروج دوباره آمریکا از شورای حقوق بشر سازمان ملل

تصمیم ترامپ قیمت بنزین را به آتش می‌ کشد

ترامپ فرمان خروج امریکا از شورای حقوق بشر سازمان ملل را صادر می کند

وابستگی پنهان؛ اقتصاد آمریکا تا چه حد به چین متکی است؟

ترامپ: هیچ ضمانتی برای ادامه آتش‌بس در غزه نمی‌دهم | از اوکراین می‌خواهم تا عناصر کمیاب زمینی به آمریکا بدهد | جنگ اوکراین را متوقف خواهم کرد

تعلیق یک‌ماهه تعرفه‌ها در پی تعهدات جدید مکزیک و آمریکا

نتانیاهو در آمریکا به دنبال چیست؟

ترامپ: من پایداری آتش‌بس در غزه را تضمین نمی‌کنم / اوکراین باید منابع نادر آمریکا را تأمین کند

اندیشکده آمریکایی: ترامپ فرصتی تاریخی برای توافق با ایران دارد

فرصت دوباره به اعتمادسازی؟

مدودف: پول‌های گم شده آمریکا در اوکراین به جیب دزدها رفته است

الجولانی: برای ازسرگیری روابط با آمریکا تلاش می‌کنیم