ایرانیان جهان

آخرين مطالب

کرملین: در مذاکرات خلع سلاح هسته‌ای توپ در زمین آمریکاست ایالات متحده آمریکا

کرملین: در مذاکرات خلع سلاح هسته‌ای توپ در زمین آمریکاست
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - در حالی‌که دونالد ترامپ بار دیگر روسیه را به سرقت نقشه‌های موشک‌های مافوق صوت از آمریکا متهم کرد، سخنگوی کرملین از پیشنهاد او برای ازسرگیری هرچه سریع‌تر مذاکرات خلع سلاح هسته‌ای، البته با توجه به واقعیت‌های موجود استقبال کرد. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین اعلام کرد که روسیه هم با ضرورت ازسرگیری هرچه سریع‌تر مذاکرات خلع سلاح هسته‌ای با ایالات متحده موافق است، ولی این مذاکرات به دلیل اقدامات آمریکا مختل شده و اکنون باید با در نظر گرفتن وجود زرادخانه‌های هسته‌ای متحدان واشنگتن در اروپا انجام شود.
وی روز جمعه در جمع خبرنگاران در تفسیر اظهارات یک روز قبل دونالد ترامپ در خصوص اهمیت خلع سلاح هسته‌ای، گفت: «یادآوری می‌کنم که رئیس‌جمهور ولادیمیر پوتین هم تأکید کرده که روسیه ازسرگیری سریع مذاکرات خلع سلاح را ضروری می‌داند، به‌ویژه که پایه‌های قراردادی و قانونی در این حوزه، آنهم نه به تقصیر طرف روسی، به‌طور قابل‌توجهی تخریب شده‌ است.»
پسکوف همچنین با یادآوری این واقعیت که ایالات متحده با پایان دادن به مشارکت خود در این توافقات موجود در این زمینه، عملاً موجودیت آن‌ها را تضعیف کرده، تایید نمود که روسیه هم تمایل دارد روند مذاکرات در کوتاه‌ترین زمان ممکن از سر گرفته شود.
دبیر مطبوعاتی رئیس جمهور روسیه با اشاره به اینکه پوتین از قبل خواستار در نظر گرفتن ظرفیت‌های هسته‌ای تمام کشورها، از جمله فرانسه و بریتانیا، در مذاکرات خلع سلاح شده، افزود: «دو طرف موضوعات زیادی برای بحث دارند و این گفت‌وگو ضروری است، زیرا زمان زیادی از دست رفته است. با این حال، در حال حاضر، توپ در زمین آمریکایی‌هاست که ارتباطات خود را در این زمینه با روسیه قطع کرده‌اند.»
یک روز قبل، ترامپ در مصاحبه‌ با شبکه فاکس نیوز اعلام کرده بود که در پایان دوره قبلی ریاست جمهوری خود به دستیابی به توافقی برای کاهش زرادخانه‌های هسته‌ای با روسیه نزدیک بوده است. او همچنین در مجمع جهانی اقتصاد در داووس از کاهش تسلیحات هسته‌ای ایالات متحده، روسیه و چین حمایت کرده بود.
ترامپ بار دیگر روسیه را به سرقت نقشه‌ موشک‌های مافوق صوت از آمریکا متهم کرد
علاوه بر این، در خبر دیگری گزارش شده که رئیس‌جمهور ایالات متحده روز جمعه بار دیگر ادعا کرد که روسیه در زمان دولت باراک اوباما، نقشه‌های طراحی موشک‌های مافوق صوت را از آمریکا سرقت کرده است.
دونالد ترامپ در گفتگوی خود با فاکس نیوز، گفت که پروژه اولیه طراحی این موشک‌ها متعلق به ایالات متحده بوده، اما «یک فرد بدخواه» این نقشه‌ها را به روسیه منتقل کرده است. وی تأکید کرد: «در زمان دولت اوباما [رئیس‌جمهور پیشین ]،روسیه پروژه را دزد، آن‌ها این نقشه‌ها را از چنگ ما درآوردند.»
با این حال، ترامپ دعی شد که آمریکا به زودی دارای موشک‌های «فوق مافوق صوت» خواهد شد و اطمینان داد که این موشک‌ها از نمونه‌های موجود بهتر خواهند بود. وی قول داد که این موشک‌ها به زودی پرتاب خواهند شد.
پیش‌ از این در اکتبر سال 2023، ترامپ ادعای مشابهی را مطرح کرده و گفته بود که روسیه در دوران دولت باراک اوباما نقشه‌های یک «موشک فوق‌العاده» را از آمریکا به سرقت برده است. در آن زمان، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، به این ادعا واکنش نشان داده و تأکید کرد که روسیه از فناوری‌های منحصر به فرد خود در توسعه موشک‌های مافوق صوت بهره مند است و نیازی به چنین کاری ندارد.
پوتین: بهبود روابط با آمریکا به قیمت منافع روسیه نخواهد بودپوتین: دکترین هسته‌ای روسیه کامل شده استتاکید پوتین بر توسعه بیشتر نیروهای سه‌گانه هسته‌ای روسیه انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1339327/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

همکاری جدی دولت در تأمین منابع مالی واردات واگن‌های مترو

سراج‌الدین حقانی به افغانستان بازگشته است

ترامپ حتی به توافقاتی که خودش انجام داده پایبند نیست / رئیس جمهور آمریکا توافق می‌خواهد!

قیمت دلار و یورو چهارشنبه 17 بهمن؛ کاهش نرخ‌ دلار در بازار رسمی تجاری

دیر نخوابید تا آلزایمر نگیرید

استرالیا از راه‌حل 2 کشوری در خاورمیانه حمایت می‌کند

واکنش تند گروه‌های فلسطینی به توطئه‌ جدید ترامپ علیه غزه

واکنش تند گروه‌های فلسطینی به موضع توطئه‌آمیز ترامپ علیه غزه

قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ چهار‌شنبه 17 بهمن

آمریکایی ایلان ماسک را نمی خواهند

بازگشت ترامپ به «فشار حداکثری» علیه ایران؛ آزمودن مسیر شکست خورده

کاهش قیمت نفت در بازارهای جهانی

یاسمین مقبلی از لحظه دیدن تهران و ایران از فضا گفت

دونالد ترامپ درباره ایران چه گفت؟

ترامپ مهاجران غیرقانونی را حیوان خطاب کرد

دیپ سیک، ضربه تکنولوژیک پکن به واشنگتن

مذاکرات با روسیه و اوکراین به‌خوبی پیش می‌رود

اعلام آمادگی حماس با دولت ترامپ

اسرائیل با طرح کوچاندن ساکنان غزه موافقت کرده است

نتانیاهو در دیدار با ترامپ درباره ایران چه گفت؟ / چهره خاورمیانه را تغییر میدهیم / ایران ضعیف شده!

برجام، چالش ها و دیوار بلند بی اعتمادی به آمریکا

تیراندازی خون‌بار شبانه در «اوهایو»ی آمریکا+فیلم

دیپ سیک، ضربه تکنولوژیک پکن به واشنگتن/ رقابت بخش خصوصی چین با غول‌های فناوری جهان

ترامپ: عربستان خواستار تشکیل کشور فلسطین نیست

عفو بین‌الملل: آمریکا با پذیرش نتانیاهو به عدالت توهین کرد

حمله ایلان ماسک به رئیس‌جمهور سابق آمریکا

در آستانه یک دیدار مهم، ترامپ خواهان ملاقات با پزشکیان شد/ استراتژی نتانیاهو و ترامپ علیه ایران؛آیا بی بی دست پر از واشنگتن بازمی‌گردد؟

بهای نفت جهانی کاهش یافت

از سرگیری سیاست فشارحداکثری آمریکا علیه ایران

پست آمریکا دریافت مرسولات از چین و هنگ‌کنگ را متوقف کرد

نرخ ارز امروز 17 بهمن 1403 + جزئیات

نظر جالب ترامپ درباره ایران خبرساز شد

فوری؛ ترامپ خواهان دیدار با پزشکیان شد

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: تحریم یعنی خریدِ گران و فروشِ ارزان/ در مذاکره با اروپا چیزی به دست نمی‌آید؛ می‌توان با آمریکا در فضای متفاوتی مذاکره کرد

ترامپ: 700 هزار اوکراینی کشته شدند؛ زلنسکی: این قدر تلفات ندادیم

ترامپ: تعرفه‌های جدید علیه اروپا «قطعاً» اعمال خواهند شد

چرا میلیاردرهای حاکم بر آمریکا کمکهای واشنگتن به فقیران در جهان را قطع می کنند؟

انحصار رسانه‌ای را می‌شکنیم

واکنش مقامات آمریکایی با اظهارات ترامپ درباره اشغال غزه

ایران و آتش‌بس؛ محور اصلی رایزنی اسراییل و امریکا

استقبال عجیب رییس جمهور آمریکا از بنیامین نتانیاهو + فیلم

واکنش وزیر خارجه به طرح ترامپ برای تصرف غزه

مالزی به دنبال گسترش روابط تجاری با چین، روسیه و برزیل

نتانیاهو: اسرائیل تاکنون دوستی بهتر از ترامپ نداشته است!

سرمقاله ایران/ سیگنال‌دهی و قدرت، زبان خاموش سیاست جهانی

مرور تجربه پیشرفت چین، مایه شرمندگی بیشتر غربگرایان

بی‏‌بی در منگنه

سازمان «سیا» به تمام کارکنان این سازمان پیشنهاد بازخرید داد

ترامپ فرمان‌ خروج آمریکا از شورای حقوق بشر سازمان ملل را امضا کرد

عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق: توهمات انحلال حشدشعبی هرگز محقق نخواهد شد